ContactVeel gestelde vragenOver Afstudeerpagina.nlAlgemene voorwaarden

Afstudeerpagina.nl

Technische afstudeeropdrachten voor hoger opgeleiden

Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Login gegevens vergeten?Registreer
Laatste vacatures

Technische afstudeeropdrachten

Afstudeerpagina.nl is een initiatief van Edison Projectmanagement. Het feit dat Afstudeerpagina.nl niet op zichzelf staat zorgt voor een groter netwerk en geeft ons goede kansen gericht voor studenten naar opdrachten te zoeken.

Hoe werkt het voor bedrijven?

U bent als bedrijf opzoek naar het juiste talent voor uw stagevacature. Plaats dan gratis u afstudeeropdrachten op afstudeerpagina.nl. U vult het formulier in onder het kopje ‘Afstudeeropdrachten’ en dan ‘Opdracht aanmelden'. Hier kunt u direct uw afstudeeropdracht naar ons toe sturen.

Heeft u nog geen afstudeeropdracht beschikbaar of geformuleerd? Vul dan ons contactformulier in, dan nemen wij contact met u op. Wij zullen dan met u de inhoud van de opdracht formuleren en bespreken.

Hoe werkt het voor studenten?

Je bent opzoek naar de juiste afstudeeropdrachten in de technische branche kijk dan tussen onze afstudeeropdrachten.

Zoek jij een opdracht, maar staat niet in de lijst? Vul dan nu ons contactformulier in of mail naar info@afstudeerpagina.nl!

Geef aan wat voor soort bedrijf je zoekt, in welke omgeving, wat de eisen zijn vanuit je opleiding en wat jij interessante ontwerpen vindt. Wellicht kunnen wij je dan spoedig een passende opdracht aanbieden. Stuur ook je cv mee als bijlage.

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.