ContactVeel gestelde vragenOver Afstudeerpagina.nlAlgemene voorwaarden

Afstudeerpagina.nl

Technische afstudeeropdrachten voor hoger opgeleiden

Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Login gegevens vergeten?Registreer
Laatste vacatures

Vaak gestelde vragen

Hoe werkt Afstudeerpagina.nl?

Op Afstudeerpagina.nl kunt u gratis afstudeeropdrachten laten plaatsen. Dit werkt als volgt: u geeft via het contact formulier aan dat u geïnteresseerd bent om een afstudeeropdracht aan te bieden. Wij nemen contact met u op om de details van het de afstudeeropdracht te bespreken. Deze details worden besproken en vervolgens stellen wij een advertentie op. De advertentie wordt naar u op gestuurd om te controleren of het volledig is. Bij uw akkoord plaatsen wij de advertentie op onze website waar studenten hierop kunnen reageren.

Wanneer er op de afstudeeropdracht gereageerd is en de student sluit aan bij de opdracht en uw eisen dan sturen wij het CV naar u toe. Vervolgens kunt u de student uitnodigen en een sollicitatie gesprek met de student voeren.

Is uw vraag hiermee beantwoord?

Een vraag indienen voor de lijst met vaak gestelde vragen

Indien u het antwoord op uw vraag niet heeft kunnen vinden, kunt u hieronder uw eigen vraag stellen. We zullen hem dan binnen 24 uur beantwoorden én opnemen in onze database met vaak gestelde vragen.
CAPTCHA Image Reload captchaPlay captcha
Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.