ContactVeel gestelde vragenOver Afstudeerpagina.nlAlgemene voorwaarden

Afstudeerpagina.nl

Technische afstudeeropdrachten voor hoger opgeleiden

Samen afstuderen

Waarom zou ik?

Sinds een aantal jaar kun je ook afstuderen met een medestudent. Veel interessante opdrachten zijn te groot om alleen uit te kunnen voeren in de periode die daarvoor beschikbaar is. Daarnaast is het ontzettend waardevol en leerzaam om met elkaar samen te werken.

Met wie kan ik de afstudeeropdracht doen?

Wij adviseren jou om met een student van je eigen school en opleiding de afstudeeropdracht te doen. Dit is vanuit de opleiding makkelijker te organiseren en zijn eventuele problemen eenvoudiger op te lossen omdat je met minder partijen te maken hebt.

Voordat je afspreekt om samen met een medestudent een afstudeeropdracht te doen, is het belangrijk te onderzoeken wat voor opdracht jij wilt doen, wat jij belangrijk vindt bij jouw afstudeeropdracht en hoe je met deze opdracht kunt bijdragen aan je verdere loopbaan.

Als je een student hebt gevonden die hier op aansluit kun je op Afstudeerpagina.nl een afstudeeropdracht zoeken die bij jullie wensen past.

Bij de pagina ‘Afstudeeropdrachten’ kun je reageren op de aangeboden afstudeeropdrachten. Bij sommige afstudeeropdrachten is aangegeven dat de opdracht speciaal bedoeld is voor twee studenten. Als er geen opdracht bij zit die goed bij jullie aansluit kun je hier klikken om contact met ons op te nemen.

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.