ContactVeel gestelde vragenOver Afstudeerpagina.nlAlgemene voorwaarden

Afstudeerpagina.nl

Technische afstudeeropdrachten voor hoger opgeleiden

Hoe werkt het voor bedrijven?

U bent als bedrijf opzoek naar het juiste talent voor uw stagevacature. Plaats dan gratis u afstudeeropdrachten op afstudeerpagina.nl. U vult het aanmeldformulier gemakkelijk in op onze website. Hier kunt u direct uw afstudeeropdracht naar ons toe sturen.

Heeft u nog geen afstudeeropdracht beschikbaar of geformuleerd? Vul dan het hier contact formulier in, dan nemen wij contact met u op. Wij zullen dan met u de inhoud van de opdracht formuleren en bespreken.

Wat gebeurt er daarna?

Uw afstudeeropdracht zal gepubliceerd worden op de website en technische studenten met een HBO of WO opleiding kunnen hier vervolgens op reageren. Wanneer een student interesse in uw afstudeeropdracht heeft zullen wij gesprek inplannen zodat u persoonlijk de opdracht kunt doornemen met de student. Als het resultaat van het gesprek positief is en de student start met de afstudeeropdracht zullen wij tijdens de afstudeerperiode een aantal keer op bezoek komen om de voortgang te bespreken.

Kosten en vergoedingen

U betaalt alleen de afstudeervergoeding die wij vervolgens uitbetalen aan de student. Deze kosten zullen een op een aan u worden doorberekend zonder andere bijkomende kosten. Als u na de afstudeerperiode besluit de student in dienst te willen nemen dan gelden de voorwaarden van Edison Projectmanagement B.V. Wilt u hier meer informatie over neem dan contact op met een van de accountmanagers van Edison Projectmanagement B.V. via het telefoonnummer: 030-8897635.

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.