ContactVeel gestelde vragenOver Afstudeerpagina.nlAlgemene voorwaarden

Afstudeerpagina.nl

Technische afstudeeropdrachten voor hoger opgeleiden

Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Login gegevens vergeten?Registreer
Laatste vacatures

Vaak gestelde vragen

Zijn er eisen aan bedrijven?

De hogescholen en universiteiten hebben eisen waaraan een bedrijf moet voldoen om afstudeeropdrachten van studenten bij die bedrijven goed te keuren. De onderstaande zijn de drie belangrijkste voorwaarden.

  1. Het bedrijf moet een technisch/industrieel karakter of een direct verband hebben met een industrie. Dit kan variëren van een bedrijf dat zelf producten maakt tot een dienstverlener voor een bepaalde technische branche.
  2. De student zal het grootste gedeelte van zijn werkweek binnen het bedrijf functioneren. Hiervoor moet ruimte binnen het bedrijf zijn.
  3. De student moet begeleiding krijgen vanuit het bedrijf. Bij voorkeur heeft deze begeleider ongeveer dezelfde studieachtergrond als de student.

Is uw vraag hiermee beantwoord?

Een vraag indienen voor de lijst met vaak gestelde vragen

Indien u het antwoord op uw vraag niet heeft kunnen vinden, kunt u hieronder uw eigen vraag stellen. We zullen hem dan binnen 24 uur beantwoorden én opnemen in onze database met vaak gestelde vragen.
CAPTCHA Image Reload captchaPlay captcha
Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.